Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement
Art Nouveau advies en bouwmanagement Vacatures
Art Nouveau advies en bouwmanagement heeft de volgende vacature beschikbaar:

Projectleider

Doel:
In- en extern coŲrdineren van alle fasen van een aantal grote projecten of meerdere kleine projecten.

Voorbeeld activiteiten:
Bestudeert en beoordeelt het project. CoŲrdineert alle werkzaamheden. Organiseert aanbestedingen, bouw- en werkvergaderingen. Bewaakt werkschemaís, budgetten, meer- en minderwerk en kwaliteit. Draagt zorg voor oplevering en nazorg.

Karakteristieken

Complexiteit:
Bouwtechnische functie, gericht op coŲrdinatie van alle aspecten binnen projecten. De functie kent commerciŽle, financiŽle, administratieve en sociale aspecten. Wordt geconfronteerd met nieuwe constructies en materialen. Schakelt frequent om. Hoge accuratesse is vereist. Werkt soms onder tijddwang als gevolg van ultieme data. Vooropleiding op Hbo-niveau, aangevuld met enkele specialistische cursussen. Bijblijven op uitgebreid vakgebied.

Regelcapaciteit:
Deelt de eigen tijd in afhankelijk van planning en vaste vergadermomenten. Is bij de aanpak gebonden aan ontwerp/bestek en verschillende voorschriften. Draagt praktische oplossingen aan bij problemen. Is verantwoordelijk voor het bestek. Indirect toezicht door overleg en rapportage. De complexe problemen die voortvloeien uit voorschriften en verschillende, soms tegenstrijdige, belangen van partijen vereisen veel inzicht en ervaring. Heeft interne contacten met verschillende afdelingen en directie. De contacten zijn van belang voor optimale voortgang, informatievoorzieningen en afstemming van de werkzaamheden, alsmede voor aansturing van enkele medewerkers. Geeft leiding aan meerdere medewerkers.

Afbreukverantwoordelijkheid:
Heeft vaak op eigen initiatief frequent externe contacten met alle projectbetrokkenen gericht op voortgang, afstemming en informatie-uitwisseling en uitvoering. Verstoringen beÔnvloeden de verantwoorde realisatie van projecten. Beslis-, plannings- en inschattingsfouten veroorzaken vertragingen, financiŽle schade en imagoverlies. Fouten worden door zelfcontrole en terugkoppeling tijdens overlegsituaties tijdig ontdekt en hersteld. Dient weerstand te bieden aan inbreuk op integriteit.

Werkomstandigheden:
Deels kantooromstandigheden, deels op de bouwwerken. Reist regelmatig per auto. Afwisselend zitten, staan en lopen. Veel overleg situaties en vergaderingen. Persoonlijk risico hangt samen met bezoek aan bouwwerken en deelname aan verkeer.

Solliciteren
Heeft u interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief per e-mail naar info@artnouveau-bouwmanagement.nl of per post naar Art Nouveau advies en bouwmanagement, t.a.v. de heer Piket, Mangostraat 5, 1326 GK Almere. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Piket op telefoonnummer 036 54 51 886.

Bekijk ook de andere vacatures:
/// Opzichter
/// Assistent projectleider
Art Nouveau advies en bouwmanagement
Actueel

Art Nouveau advies en bouwmanagement
Art Nouveau advies en bouwmanagement
Art Nouveau advies en bouwmanagement