Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagementArt Nouveau advies en bouwmanagement
Art Nouveau advies en bouwmanagement Art Nouveau advies en bouwmanagement Onze aanpak
Maak uw keuze


Art Nouveau advies en bouwmanagement
Offerteaanvraag en contractvorming

Bouwkosten belangrijk?
Bouwkosten zijn nog steeds belangrijk bij een bouwproject. Aangezien ook voor u als opdrachtgever geldt ‘tijd is geld’, is het noodzakelijk dat er binnen uw bouwproces vanaf het begin inzicht in deze bouwkosten is. Al in de voorbereidingsfase van een project kunnen besparingen worden gerealiseerd. Door onafhankelijke deskundigen in te schakelen die dagelijks betrokken zijn bij dit soort projecten, kunt u bouwkosten beheersbaar maken. De steeds complexere regelgeving vereist immers meer en meer specialistische kennis, die niet altijd binnen de eigen organisatie aanwezig is. Als onafhankelijke kostendeskundige kan Art Nouveau advies en bouwmanagement onder andere de financiële aspecten van uw project (begroting, offertes etc.) toetsen en begeleiden.

Bouwteam/aanbesteden
Realisatie van uw project kan op vele manieren geschieden. Art Nouveau advies en bouwmanagement hanteert in de regel twee werkwijzen: In bouwteam of per aanbesteding, mede afhankelijk van de omvang van het project. In overleg wordt met u bepaald of een project in bouwteam of door middel van aanbesteding wordt uitgevoerd. Bij het gunnen van werken adviseert Art Nouveau advies en bouwmanagement u als opdrachtgever welke aannemer het meest geschikt is. In beide gevallen is het goed om te weten dat Art Nouveau advies en bouwmanagement alleen betrouwbare leveranciers inschakelt die werken met marktconforme prijzen.

Kleinere werken
Bij kleinere werken kan Art Nouveau advies en bouwmanagement voor het uit te voeren werk een selectie maken uit het eigen relatiebestand. Wij zorgen ervoor dat voor een relatief klein bouwproject geen grote aannemer wordt ingeschakeld waardoor de prijs onevenredig hoog wordt. Voor een groot project wordt geen kleine aannemer geselecteerd die bijvoorbeeld niet beschikt over voldoende personeel of het juiste bouwmaterieel. Uiteraard zien wij er op toe dat u als klant een goede prijs/kwaliteitsverhouding ontvangt.

Grotere werken
Grotere bouwprojecten zijn over het algemeen interessant om aan te besteden. Denk daarbij aan bouwprojecten waarbij meerdere disciplines uit de bouw vereist zijn, bouwprojecten die omvangrijk in aantal zijn en Europese aanbestedingsprojecten. Voor dezelfde uit te voeren werkzaamheden worden meerdere aannemersbedrijven benaderd en een prijsspiegel opgesteld. Aan de hand hiervan ontvangt u als opdrachtgever een deskundig advies.

Contractvorming en naleving overeenkomsten
Art Nouveau advies en bouwmanagement kan een uiterst complete bouwkundige adviesrol voor u vervullen. Bij het opstellen van onderhoudscontracten, bij het uitwerken en uitvoeren van de verschillende werkzaamheden én bij het afhandelen van garantieklachten.
Art Nouveau advies en bouwmanagement